Josipa Beauty&Pro


Dugogodišnja djelatnost u području kozmetičkih tretmana te ugodna i umirujuća atmosfera pružit će Vam udobnost i profesionalnost.
O salonu

Vlasnica

Vlasnica salona Josipa Nenadić licencirani je majstor pedikure s nizom certifikata i završenih edukacija. Pred 17 godina započinje s radom, bruseći zanat u nekoliko renomiranih pedikersko-kozmetičkih salona, da bi prije devet godina započela samostalnu karijeru otvorivši vlastiti beauty salon na zadovoljstvo svojih brojnih klijenata. Prati trendove i stalno se usavršava, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, te i sama, kao mentor, izučava buduće generacije profesionalnih pedikera.

O salonu

Beauty&Pro “Josipa” otvoren je 2008. godine kao specijalizirani pedikerski salon da bi u posljednje tri godine proširio djelovanje i na kozmetičke usluge. Danas u ponudi, uz pedikuru i manikuru, imamo i tretmane lica, masaže i depilacije. Radimo s najpoznatijim brendovima kao što su Sothys, Adam&Eve, Shellac, Gehwol i LCN. Uz sve to nudimo i poklon bonove za različite prigode s raznovrsnom ponudom. Salon odlikuju ugodna i opuštajuća atmosfera te ljubazno i stručno osoblje.

 

 

Osoblje

Profesionalno i ljubazno osoblje pobrinut će se da vaše tijelo dobije kraljevski tretman,te smo sigurni da ćete se poželjeti vratiti kao što to čine stotine naših vjernih klijentica.